Ankara'da Eski Sağlık Bakanlığı Çalışanlarına FETÖ Operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin sivil yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 'ByLock' kullanıcısı oldukları belirlenen eski Sağlık Bakanlığı çalışanı 18 kişi gözaltına alındı.

19.11.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-10:33) Ankara'da Eski Sağlık Bakanlığı Çalışanlarına FETÖ Operasyonu

Güvenlik güçlerinin FETÖ operasyonları tam gaz devam ediyor. Bu kez adres Ankara... İşte deytaylar... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin sivil yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 'ByLock' kullanıcısı oldukları belirlenen eski Sağlık Bakanlığı çalışanı 18 kişi gözaltına alındı. Firari olan 14 şüphelinin yakalanması için 6 ilde operasyonlar devam ediyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin, kumu kurum ve kuruluşlardaki sivil yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce meslekten atılan Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerde çalışan 32 kişinin, itirafçı beyanları ve teknik takip sonucu örgütle bağlantıları belirlendi.

Büyük bir kısmının örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı olduğu tespit edilen şüphelilerin yakalanması için, Ankara dahil 6 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Şüphelilerden 18'i yakalanırken, 14 şüphelinin yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince operasyonlar devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal