Ankara'da Belediye Tuzlama Çalışmalarını Aksattı, Ortaya Bu Görüntüler Çıktı

Ankara'da kar yolları kapatmaya başladı, Adana ve Antalya'nın iç kesimlerinde de yoğun kar var. Büyükşehir Belediyesi'nin kar öncesi gerekli tedbirleri almaması ise vatandaşların tepkisini çekti.

06.01.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-14:05)

Türkiye geç gelen kara kışın etkisi altına girdi. Meteorolojiden arka arkaya kar, fırtına ve şiddetli yağış uyarıları geliyor.

Marmara Bölgesi'nin batısı ve İç Anadolu için yoğun kar alarmı verilirken, 7 ilde okulların tatil edildiği haberi geldi.

Başkent Ankara'da kar yolları kapatırken, İstanbul şiddetli fırtına ve yağmurla sarsılıyor. 

ANKARALILAR BELEDİYEYE TEPKİLİ

Mansur Yavaş'ın başkanlık yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Meteorolojinin tüm uyarılarına karşın önlem almadı. Ortaya çıkan görüntülerde ise tuzlama çalışmalarının yapılmadığı görülüyor.

Ankara'da ikamet eden vatandaşlar ise zorlu hava şartlarında son derece büyük güçlük yaşıyor.

ŞİDDETLİ FIRTINA VE YAĞMUR UYARISI

Kar yağışının yanı sıra bugün yurtta şiddetli fırtına ve yağmur etkili oluyor. İstanbul, Balıkesir'in kuzey ilçeleri (Bandırma, Marmara, Erdek, Manyas, Gönen) Mersin, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Ankara çevreleri ile Antalya'nın doğusunda çok şiddetli fırtına var.

Şiddetli yağış ile birlikte etkili olacak fırtına, çatıları uçurup ağaç devrilmelerine sebep olacak. Bu illerde ani sel ve su baskını yaşanma intimali de var. Fırtına ve şiddetli yağış salı günü gecesine kadar etkili olacak. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal