Ankara'da 8 Katlı Binada Yangın Çıktı

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı bir mahallede bulunan 8 katlı binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

15.10.2018-08:15 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-08:06) Ankara'da 8 Katlı Binada Yangın Çıktı

Yine yangın, yine kahreden haberler! Bu kez olayın adresi Ankara! İşte kahreden haberin deyatları... Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı bir mahallede bulunan 8 katlı binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 üniversite öğrencisinin oturduğu daireden yükselen dumanları gören apartman sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada apartman boşluğunu dolduran yoğun duman nedeniyle evlerinden çıkamayan çok sayıda kişi pencere ve balkonlara çıkarak yardım istedi.

Olay yerine sevk edilenlen çok sayıda itfaiye ekibi, 8 katlı binada çıkan yangına müdahalede ederken 112 Acil Servis ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) binadakileri tahliye etmek için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangını söndürmeye çalışırken diğer yandan da itfaiye araçlarının merdivenleriyle balkonlarda mahsur kalanları kurtarmaya çalıştı.

20 Kişi İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Yangın esnasında üniversite öğrencilerinin evde mahsur kaldığı yönündeki ihbar üzerine daireye giren ekipler içeride kimsenin bulunmadığını belirledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasından sonra yangın kontrol altına alınırken apartmanda mahsur kalan ve aralarında 6 aylık bir bebek ile 80 yaşındaki bir kadının da bulunduğu 20 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal