Ankara ve Kırşehir'de Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 Kişi Yaşamını Yitirdi

Kırşehir'de yolcu otobüsünün devrilmesi neticesinde 3 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi de yaralandı.

26.12.2018-08:52 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-10:40) Ankara ve Kırşehir'de Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 Kişi Yaşamını Yitirdi

Kırşehir'de yolcu otobüsünün devrilmesi neticesinde 3 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi de yaralandı. Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde aynı şekilde yolcu otobüsünün devrilmesiyle 20 kişi yaralandı. Kırşehir'de bir yolcu otobüsünün devrilmesi neticesinde ilk incelemelere göre 3 kişi yaşamını yitirirken 20 kişi de kazadan yaralı kurtarıldı.

Kırşehir'den Ankara tarafına giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 62 AR 671 plakalı yolcu otobüsü, Akpınar ilçesi civarında kar ve tipi sebebiyle yoldan çıkarak ters döndü. Kazanın ardından bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Acil Servis ve jandarma görevlileri gönderildi. Kazada, ilk incelemelere göre 3 kişi yaşamını yitirirken 20 kişi yaralı kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla yakındaki hastanelere sevk edildi.

Ankara-Kayseri karayolu kar ve tipi sebebiyle ulaşıma kapatıldı.

ŞEREFLİKOÇHİSAR KARA YOLUNDA KAZA 

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde de aynı şekilde yolcu otobüsünün ters dönmesi sonucu sonucu 20 kişi yaralandı. Seyfettin T. ‘nin kullanmakta olduğu 33 APJ 32 plakalı yolcu otobüsü, Ankara-Şereflikoçhisar kara yolunun 118. kilometresinde kar yağışının yoğun etkisi sebebiyle devrildi. Meydana gelen kazada otobüsteki 20 yolcu yaralandı.

Yaralılar, olay yerindeki ambulanslarla Şereflikoçhisar'daki hastanelere sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal