Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Coronavirüs Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi aldığı kararla coronavirüsle mücadele kapsamında destek verdi. Belediye, tüm konut abonelerine nisan ayında, şubat ayı faturalarının yüzde 80'i oranında geçici faturalandıracak. Öte yandan öğrenci ve iş yeri sahiplerine de destek sağlanacak.

28.03.2020-12:10 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-12:00) Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Coronavirüs Desteği

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde Türkiye'de de görüldü. Bu tarihten sonra salgınla mücadele kapsamında birçok önlem ve tedbir alındı. Mücadele kapsamında belediyeler de üstlerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararla, toplum sağlığı ön planda tutularak, sayaç okuma ve fatura dağıtım işlemleri geçici olarak durduruldu. 

Öte yandan belediye, tüm konut abonelerine nisan ayında, şubat ayı faturalarının yüzde 80'i oranında geçici faturalandırılma yapılacak.

BELEDİYE ÖĞRENCİ VE İŞ YERİ SAHİPLERİNE DESTEK OLDU

Bu dönemde öğrencilere de destek olacak belediye, öğrenci evleri ile iş yeri/ticarethane abonelikleri nisanda geçici olarak faturalandırılmayacak.

Öte yandan, hayatın normale dönmesiyle birlikte, normal faturalandırma işlemine devam edilecek ve bu dönemde yapılan geçici faturalandırılmış miktarlar toplam miktardan mahsuplaştırılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal