Ankara Büyükşehir Belediyesi Çalışanları 25 Yıl Sonra Bayram İkramiyesi Alacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyede görev yapan memurlara bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu.

07.08.2019-15:55 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-15:52) Ankara Büyükşehir Belediyesi Çalışanları 25 Yıl Sonra Bayram İkramiyesi Alacak

Bem-Bir-Sen, Tüm Bel-Sen, Tüm Yerel-Sen temsilcileriyle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, belediyede görev yapan memura Kurban Bayramı ikramiyesi verilmesi ile alakalı ek protokolü imzaladı.

Yavaş, memurlara eşit olarak Sosyal Denge Tazminatı’nın verilmesini sağladıktan sonra şimdi de 25 sene sonra ilk defa memurlara bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu.

Temmuz ve Ağustos ayları için Sosyal Denge Tazminatı’nın yüzde 100 ödenmesini kapsayan net 850 TL’lik ikramiye ile alakalı protokolü imzalayan Başkan Yavaş,"İmkanlarımız daha fazla olsun, daha çok verelim. Birlikte çalışalım. Ankaralı memnun olsun. Tüm amacımız o. Size bir motivasyon ve katkı olacaksa seviniriz. Verdiğimiz parayı çok para olarak görmüyoruz fakat 25 senedir bir ilk olması bakımından önemli. İnşallah devamı gelir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal