Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Partili İsmin Mikrofonunu Kapattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında AK Partili üye Al Osman Özdemir'in konuştuğu sırada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mikrofonu kapattı.

18.05.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-14:43)

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında 19 Mayıs’ı anma ve kurtuluş savaşımızın önemi başlıklı bir konuşma yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Osman Özdemir’e Mansur Yavaş tepki göstererek mikrofonunu kapattı.

19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik edip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak söze giren Ali Osman Özdemir'in konuşması esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mikrofonu kapattı.

Mesele ile alakalı bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Osman Özdemir, "Bugün konuşmamda bizleri bu bayramı armağan eden gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ettim. Hemen bir sonraki cümlem ise milli iradeye sahip çıkan 15 Temmuz şehitlerini anmak olacaktı. Ayrıca gezi gençliği gibi yakıp yıkmak yerine sağduyu ve aklın liderliğinde bir gençlik yetiştirelim diyecektim. Son olarak da seçme ve seçilme yaşını indiren Cumhurbaşkanımıza teşekkür edecektim. Fakat Sayın Yavaş buna müsaade etmedi" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal