Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ın Atadığı Yönetim Onaylanmadı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın atadığı Ankara Halk Ekmek Yönetim Kurulu, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından onaylanmadı.

25.06.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-09:16)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, başkanlık koltuğuna oturmasının sonrasında atadığı Ankara Halk Ekmek Yönetim Kurulu, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından onaylanmadı.

31 Mart'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, Halk Ekmek için harekete geçti. Yavaş, Halk Ekmek'e yönetim kurulu atadı. Yavaş'ın bu ataması Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından onaylanmadı.

Yeniçağ'ın haberine göre mesele ile alakalı açıklama yapan Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öztürk, "Yönetim kurulu kararlarımızı işleyebileceğimiz karar defteri eski yönetim ve atadıkları idareciler tarafından bizlerden alınarak, hukuksuz bir biçimde önümüz kesilmeye çalışılmıştır" sözlerini kullandı.

Cüneyt Öztürk, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Cumhuriyetin başkenti güzel Ankara'mızda halkın kararı ve iradesiyle 31 Mart tarihi itibariyle yeni bir dönem başlamıştır. Bu yeni dönem, halktan alınan yetkinin, belediyemizin tüm kurum ve kuruluşlarına şeffaflık, hukuka uygunluk, verimlilik, çalışkanlık, üretkenlik, dürüstlük gibi ilkelerin yansımasıyla tecelli edecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal