Ankara Altındağ'da Dükkan Baskını!

Ankara'da baba ve oğlunun dükkanı, geçtiğimiz gün tartıştıkları şahıs tarafından basıldı. 12 kişi dükkandaki baba ve oğluna saldırdı.

27.03.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-11:42)

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde Mahmut Ünlütürk (27) ve Necati Ünlütürk'ün (53) işlettiği dükkanda meydana geldi. İkilinin daha önce tartışma yaşadıkları komşusu Ercan E., bir gün sonra 12 kişiyle birlikte baba ve oğlunun dükkanına geldi.

SALDIRGAN YERE DÜŞEN TELEFONU ÇALDI

Ercan E. ve yanındaki saldırganlar saatler önce dükkanın önüne gelerek keşif yaptı. Uygun anı kollayan saldırganlar, müşteri kılığında Mahmut Ünlütürk'ün yanına geldi. Ercan E. ise o sırada yan dükkanda bulunan baba Necati Ünlütürk'ü dışarıya çağırdı. Ercan E. ve yanındakiler burada baba Necati Ünlütürk'e saldırmaya başladı. Olayı gören Mahmut Ünlütürk ise dışarıya çıkarak saldırganları bastırmaya çalıştı. Dakikalarca süren olay kameralara yansırken, saldırgan Ercan E.'nin, Necati Ünlütürk'ün yere düşen telefonunu alarak olay yerinden ayrıldığı görüldü.

"BU ŞAHISLAR HALA ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GEZİYORLAR"

Çevredekiler olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Necati Ünlütürk'ün ilk tedavisini olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla hastaneye götürülen Ünlütürk, evlerini ve dükkanlarını taşıma kararı aldıklarını belirtti. Açıklamasına devam eden Ünlütürk, "Acaba ben ne zarar verdim ki beni bu kadar acımasızca dövdüler. 10 gün iş göremez raporu aldım. Biz bu insanlardan şikayetçi olduk. Ama hala bu şahıslar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Acaba ne zaman haklarında bir işlem yapılacak." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal