ANAR Araştırma Şirketi Anket Sonuçlarını Açıkladı: Seçim İlk Turda Bitecek

ANAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü İbrahim Uslu 24 Haziran seçimleri ile alakalı elindeki son anket sonuçlarını canlı yayında açıkladı. Uslu, Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 55 olduğunu söylerken, cumhurbaşkanlığı seçiminin de ilk turda Erdoğan'ın zaferi ile biteceğini açıkladı.

12.05.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-18:52) ANAR Araştırma Şirketi Anket Sonuçlarını Açıkladı: Seçim İlk Turda Bitecek

Cumhur İttifakı'nın oy oranını yüzde 55 olarak duyuran İbrahim Uslu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda Erdoğan'ın kazanması ile neticeleneceğini açıkladı. ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katıldı.

ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler arefesinde siyasi partilerin son vaziyetlerinin konuşulduğu programda; İbrahim Uslu edindiği anket sonuçlarını açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 55

AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 55 civarında olduğunu söyleyen İbrahim Uslu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan'ın önde gittiğini duyurdu.

SEÇİMLER İLK TURDA BİTECEK

Uslu, "Seçimler ilk turda neticelenecek gibi gözüküyor" diyerek sözlerini bitirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal