Ameliyat Olduktan Sonra Koronavirüs Olduğunu Öğrendi

Aniden rahatsızlanan Levent Görkem aniden ameliyata alındı.Yoğunbakımdaki ^.üncü gününde koronavirüse yakalandığını öğrendi.

18.09.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-12:13) Ameliyat Olduktan Sonra Koronavirüs Olduğunu Öğrendi

Erzurum'da rahatsızlanınca acil baypas ameliyatına alınan Levent Görkem, yoğun bakımdaki üçüncü gününde, yeni tip koronavirüs ile de mücadele ederek hayata tutundu.

Erzurum'a düğün  için gelen Levent Görkem, rahatsızlanınca acil baypas ameliyatına alındı. Ameliyat öncesi koronavirüs testi negatif çıkan Görkem'in ameliyat sonrası yoğun bakımdayken koronavirüs olduğu tespit edildi. Görkem, 20 gün boyunca tedavi görerek sağlığına kavuştu.

Ankara'dan 25 gün önce Erzurum'a gelen 3 çocuk babası 49 yaşındaki Görkem, katıldığı düğün sonrası göğsünde ağrı şikayetiyle Erzurum Şehir Hastanesine başvurdu. Tetkiklerde kalp damarlarının tıkalı olduğunu belirlenen Görkem'e, doktorlar koroner baypas ameliyatı olması gerektiğini bildirdi.

AMELİYAT SONRASI 3. GÜNDE SOLUNUM SIKINTISI YAŞADI

Kovid-19 testinin de negatif çıkması üzerine Görkem, Kalp Damar Cerrahisi Servisi Klinik Şefi Prof. Dr. Mehmet Ali Kaygın ve ekibince ameliyata alındı. Dörtlü baypas ameliyatı sonrası yoğun bakımdaki 3. gününde solunum sıkıntısı yaşayan Görkem'in, çekilen akciğer tomografisinde ve yeniden yapılan Kovid-19 testinin pozitif olduğu tespit edildi. Kaygın ve yoğun bakım ekibinin hem koroner baypas hem de Kovid-19 tedavilerini uygulamasıyla hayata tutunan Görkem, yaklaşık 20 günlük zorlu yoğun bakım sürecini atlatarak taburcu edildi.

Yaşadıklarını anlatan Levent Görkem, "Erzurum'a düğün için gelmiştim, rahatsızlanınca hastanede ilk etapta anjiyo, daha sonra açık kalp ameliyatı oldum. Sonra Kovid-19'a yakalandığımı öğrendim." dedi. Zorlu geçen yoğun bakım sürecinin ardından sağlığına kavuştuğunu ifade eden Görkem, insanların Kovid-19'a yakalanmamak için çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal