Amedspor - Sakaryaspor Maçı ile Alakalı AK Parti'den İlk Yorum Geldi

Amedspor ile Sakaryaspor arasında oynanan ve tatsız olaylara sahne olan maçla ilgili AK Parti'den ilk yorum geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

06.03.2019-16:40 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-16:30) Amedspor - Sakaryaspor Maçı ile Alakalı AK Parti'den İlk Yorum Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Sakarya milletvekilleri, Sakaryaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek ve Kenan Sofuoğlu ile AK Parti Sakarya Büyükşehir Başkan adayı Ekrem Yüce ve AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Rüstemler Tesisleri'nde kulüp başkanı Cevat Ekşi ve yöneticilerle bir görüşme yaptı.

"Yaşananları tasvip etmek mümkün değil"

Karşılaşmada meydana gelen olaylar ile alakalı bilgi alan Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üzücü olayın sonrasında tüm programlarını keserek milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkan adayıyla kulübe gelmek istediklerini ifade etti.

Meydana gelenleri tasvip etmenin mümkün olmadığını söyleyen Yavuz, "Spor adına bunlar yapılamaz. Bunlar, bu sahalarda görülebilecek olaylardan olamaz açıkçası. Buradaki kardeşlerimiz sporcularımız, orada futbolunu oynamaya giderken, onlar birtakım hazırlıklar yapmışlar demek ki... Başka amaçlarla, konuyu başka yere taşımak için hazırlıklar tamamlamışlar. Taammüden işlere girişmişler belki. Bunu tasvip etmek olası değildir, gereken tabiki yapılmalıdır." diye konuştu.

Yavuz, kulübün girişimlerde bulunduğunu söyleyerek, meselenin takipçisi olacaklarını söyledi.

Karşılaşma ile alakalı Meclise birtakım soru önergeleri geldiğini, onların da takipçisi olduklarını söyleyen Yavuz, "Yavuz hırsız ev sahibini kovarmış. Bu türden yaklaşımları kabul etmek mümkün değildir. Bizim de bu olaylar ve kalkışmalar karşısında sessiz kalmamız, Sakaryaspor'un yanında kaya gibi yer almamamız mümkün değildir. Bu sebeple Sakaryaspor'un menfaatlerini korumak, bu türden haksız yaklaşımların da önünde geçmek için efor harcamak tüm milletvekillerimizin ve her birimizin boynunun borcudur. Bunu yapacağız tabiki." sözlerini kullandı.

Kulüp Başkanı Cevat Ekşi de olayla alakalı tüm girişimleri yaptıklarını, meselenin takipçisi olacaklarını ifade ederek, "Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Vekillerimiz de bizim yanımızda. Geldiler, onlara da teşekkür ediyorum. Bu işin takipçisi olacağız, bırakmayacağız." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal