Ambulansa Yol Vermeyen Sürücünün İfadesi Ortaya Çıktı: İçinde Hasta Yoktu

İstanbul'da ambulansın önüne geçerek yol vermemeye çalışan sürücünün ifadesi ortaya çıktı. Sürücü, ambulansın içinde hasta olmadığını söyledi ve buna sinirlendiğini aktardı.

01.03.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 01.03.2019-16:12) Ambulansa Yol Vermeyen Sürücünün İfadesi Ortaya Çıktı: İçinde Hasta Yoktu

İstanbul D-100 Karayolunda ambulansın önüne geçerek yol vermemeye uğraşan sürücü M.E.Y.'nin poliste verdiği ifadede, "Avcılar yönüne giderken sol şeritte olan ambulans sirenleri yaktı. Önümüzde ilerleyen aracı sıkıştırınca araç bir anda benin önüme geçti, kaza yapacaktım. Sonrasında sinirlendim" dediği kaydedildi. Adliyeye gönderilen maganda adli kontrol koşulu ile serbest kalırken toplam 1326 lira para cezası verildi.

TOPLAM 1326 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

D-100 Karayolu Cevizlibağ mevkiinde lüks araç, ambulansın gitmesini önlemeye uğraşırken görüntülenen M.E.Y. kısa zamanda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü birimleri tarafından ele geçirilmişti.

Sürücüye, "Saygısızca araç kullanmak" suçundan 108 TL, "Geçilen aracın geçilme kurallarına uymaması" suçundan 108 TL ve "Şerit izleme değiştirme kurallarına uymamak" suçundan 108 TL ve "Aksi bir işaret olmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak ya da tehlikeye sokacak biçimde birden fazla şerit değiştirmeleri" suçundan 1002 lira olmak üzere toplam 1326 lira para cezası verildi.

"SADECE ŞOFÖR OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Sürücü adli işlemlerin sona ermesi için Bahçelievler Polis merkezine verildi. Poliste ifade veren M.E.Y'nin aracın patronuna ait olduğunu söylediği kaydedildi. M.E.Y'nin ifadesinde, "Avcılar yönüne giderken sol şeritte olan ambulans sirenleri yaktı. Önümüzde giden aracı sıkıştırınca araç bir anda benin önüme kırdı, kaza yapacaktım. Ambulans sirenlerini kapatarak yoluna devam etti. Ardından sinirlendim. Ambulansın içini gözle kontrol ettim. Yalnızca şoför olduğunu fark ettim. Camı açarak 'ne yapıyorsun' dedim. Ambulans sürücüsü bana el kol hareketi yaptı. Bir süre onun önünde gidip daha sonra ondan uzaklaştım" dediği kaydedildi.

Polisteki işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderilen M.E.Y. adli kontrol koşulu ile serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal