Alzheimer Hastası Adam 5 Gün Boyunca Su İçerek Hayatta Kaldı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde alzaymır hastası 87 yaşındaki adam uçurumdan düştü. Yaşlı adam 5 gün boyunca sadece su içerek hayatta kaldı.

22.05.2019-16:43 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-16:37)

8 gün evvel bir akrabasının cenazesine gelmesinin ardından kaybolan alzaymır ve sara hastası Salim Bodur mucize biçimde kurtarıldı. Düştüğü uçurumda 8 gün süresince su içerek hayatta kalan adam tesadüfen dere kenarından geçen bir vatandaş tarafından bulundu.

8 GÜN BOYUNCA SU İLE BESLENDİ

Samsun'dan Ordu'nun Fatsa ilçesine bir akrabasının cenazesine gelmesinin ardından cenaze bitimi bir anda ortadan kaybolan 87 yaşındaki Salim Bodur 8 gündür aranıyordu. Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ilçenin her yerinde aranan alzaymır ve sara hastası Bodur bir vatandaş tarafından bulundu. 30 metrelik uçurumdan düşen alzaymır ve sara hastası Salim Bodur, kayıp olduğu günden bu vakte dek su ile beslendiğini söyledi.

Jandarma birimleri tarafından düştüğü yerden kurtarılan yaşlı adam tedavi için Fatsa Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen yaşlı adamın bir süre tedavisinin süreceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal