Altun Konuştu TTK Başkanı Gitti

FETÖ için af isteyen Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış'ın istifa etmesine yönelik açıklamalarda bulunan İletişim Başkanı Fahrettin Altun,''Bu milletin hiçbir ferdi, bu devletin hiçbir parçası FETÖ ile mücadele konusunda en küçük bir yumuşamaya, rehavete ya da kuşkuya kapılmaz. Kapılamaz.'' dedi.

22.07.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-14:08)  Altun Konuştu TTK Başkanı Gitti

15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde FETÖ'ye yönelik olumlu sözler söyleyerek, darbeci teröristler için af talep eden Prof. Dr. Ahmet Yaramış, Türk Tarih Kurumu Başkanlığı görevinden istifa etti.

Bunun üzerine açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun şu açıklamaları gerçekleştirdi:

''Bu milletin hiçbir ferdi, bu devletin hiçbir parçası FETÖ ile mücadele konusunda en küçük bir yumuşamaya, rehavete ya da kuşkuya kapılmaz. Kapılamaz.

Bunu bekleyenler daha çok bekleyecekler!

Örgütü en ufak parçasına kadar yok etmeden hiçbirimize rahat yüzü yoktur.

Yeri gelmişken şunu da belirtmeliyim. Nedamet getiren hiçbir darbeci olmadığı gibi, alçak teröristleri affedecek bir devletimiz de yoktur.

Kimse boş hayaller içerisine girmesin!

Kimse milletimizin bilincini, vicdanını, ferasetini yok saymaya kalkmasın!

En son yok saydıklarında işgali ve darbeyi elleriyle, bedenleriyle durduran milyonlarla karşılaştıklarını kendilerine hatırlatırım.

Ve tabi kimse devletin gücünü, hafızasını, mücadele azmini, kararlılığını, iradesini, kurumlar arasındaki eş güdümünü test etmeye kalkmasın!''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal