Alpay Özalan Açık Açık Uyardı

AK Parti İzmir vekili Alpay Özalan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a edilecek herhangi bir hakarette çok sert tepki göstereceğini belirtti.

05.07.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-10:28)
24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin sonrasında, milletvekilleri TBMM'ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırmaya devam etti. İzmir'den milletvekili seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile Alpay Özalan TBMM'de kayıt yaptırdıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hamza Dağ, Başbakan Binali Yıldırım'ın mazbatasını da TBMM'ye teslim etti. İzmir Milletvekili Alpay yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılacak en ufak bir harekette karşılarında beni bulurlar" ifadelerini kullandı.

EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA MECLİS'E GİTTİ

Milli takımda ve pek çok kulüpte forma giyen, son zamanda ise teknik direktörlük yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, TBMM’ye 27. Dönem milletvekili olarak kayıt yaptırdı. Eşi ve çocuklarıyla beraber Meclise gelen Alpay Özalan'ın rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ taktı.

"ÇOK HIRSLIYIM"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Milletimiz benim hırslı bir kişilik olduğumu futbolculuk dönemimden bilir. Allah'a hamt olsun ki bize verilen görevleri bugüne kadar layıkıyla yerine getirdik, bundan sonra da getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çok hırslıyım, çok inançlıyım. Bize verilen görev ne olursa onu layıkıyla yerine getireceğiz. Futbol yaşantımda binlerce insanın karşısına çıktık, ülkemizi temsil ettik ve dünya üçüncüsü olduk ama inanın burada yaşadığım heyecanı hiç yaşamadım" ifadelerini kullandı.

İSVİÇRE MAÇINDAKİ İSTİKLAL MARŞI OLAY OLMUŞTU

Birçok mücadelede hırsıyla öne çıkan eski futbolcu Alpay Özalan'ın 16 Kasım 2005 tarihinde Türkiye-İsviçre maçı öncesinde okuduğu İstiklal Marşı sosyal medyada unutulmaz arasında bulunuyor. Öyle ki; 24 Haziran gecesi milletvekili seçilen Alpay Özalan, o anların görüntüleriyle bir kez daha gündeme gelmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal