Alman Bakan Türkiye'den 'Eyvallah' Diyerek Gitti!

Ekonomik ilişkilerini görüşmek için Türkiye'ye gelen ve bu doğrultuda Berat Albayrak olmak üzere farklı yetkililerle görüşen Almanya Maliye Bakanı Peter Altmaier Almanya'ya geri döndü.

27.10.2018-16:47 - (Son Güncelleme: 27.10.2018-16:36) Alman Bakan Türkiye'den 'Eyvallah' Diyerek Gitti!

Almanya Ekonomi Bakanı Altmaier, Ankara’daki resmi görüşmelerini bitirdi. Altmaier, Türkiye ziyaretinin diyaloğun tekrar başlatılması bakımında başarılı olduğuna inandığını dile getirdi.

VEDASINI TÜRKÇE OLARAK YAPTI

Türkiye ziyaretinde ilişkilerde meydana gelen sıkıntılara rağmen ekonomik işbirliğinin öneminin altını çizen Altmaier, yer aldığı hemen her toplantıdan sonra Almanya ile Türkiye'nin beraber hareket etmesinin bölgenin geleceğinde etkili olacağını vurguladı.

Türkiye'de kaldığı zaman içerisinde samimi davranışları ile dikkat çeken Alman Bakan, ülkemizde ayrılırken ysosyal medya üzerinden yayınladığı paylaşımı ile Türkiye'ye beslediği sempatisini gösterdi. Dönüş uçağının kapısında çekildiği fotoğrafını Almanya Ekonomi Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlayan Peter Altmaier, önce Almanca olarak 'Yeniden görüşmek üzere Türkiye' yazarken, mesajın sonuna Türkçe olarak 'Eyvallah' yazdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal