Almaktan Vazgeçtim Deyip Kağıt Dolu Çanta ile Dolandırıcılık Yaptı

Antalya'da kendisinden zeytinyağı alan Kazak iş insanından 42 bin dolar alan zanlı, son anda satıştan caydığını söyleyip para dolu çantayı iş adamına verdi. Zanlının yanından ayrılmasından sonra çantayı açan iş adamı şoke oldu.

26.07.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-16:10) Almaktan Vazgeçtim Deyip Kağıt Dolu Çanta ile Dolandırıcılık Yaptı

Antalya'da, kendisinden zeytinyağı alan Kazak iş insanını dolandırdığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

Antalya'da zeytinyağı ticareti yapan Kazak A.A., Konyaaltı ilçesinde yaşayan H.K. ile 1200 teneke zeytinyağı karşılığı 54 bin dolara anlaşıp, 42 bin dolarını peşin verdi. Bir süre sonra zeytinyağı tenekelerini ülkesine götürmeye hazırlanan A.A. ile bir kafede buluşan H.K., satıştan vazgeçtiğini söyleyerek, desteler halindeki parayı çanta içinde geri verdi.

H.K.'nin yanından ayrılmasının sonrasında çantayı açan Kazak iş insanı, üstünde ve altında 100 dolar olan destelerin arasındakilerin kağıt olduğunu fark edince polise başvurdu.

YAKALANDI

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği birimleri, şüpheli H.K.'yi operasyonla gözaltına aldı. İfadesi için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edilen H.K'nin aynı suçtan poliste kaydı olduğu tespit edildi. H.K., ifadesinin sonrasında adliyeye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal