Almak İçin Kredi Çektiği Eşyaları Yanınca Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Adana'da 3 yıllık evli Yenidoğan çiftinin evleri sabah saatlerinde yangı. Edinilen bilgiye göre çiftin eşyaları almak için kredi çektiği ve halen borcunu ödediği bildirildi.

10.11.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-17:19)

Adana'da iki katlı müstakil evin üst katı, elektrik kontağından çıktığı bildirilen yangında, kullanılmaz duruma geldi. Evleri yanan 3 senelik evli Sabri ve Gamze Yenidoğan çifti, gözyaşı döküp, baygınlık yaşadı.

DUMAN KOKUSUYLA UYANDI

Merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1922 Sokak'ta ikamet eden Orhan Yenidoğan, iki katlı evin üst katında oturan, seyyar balıkçılık yapan oğlu Sabri Yenidoğan'ı saat 05.00 sularında uyandırıp, balık pazarına göndermelerinin ardından yeniden uykuya daldı. Yenidoğan, bir süre sonra yeniden uyandığında eve duman dolduğunu fark etti, itfaiyeye haber verdi. Komşularına da haber veren Orhan Yenidoğan, itfaiye birimi gelene dek üst kattaki oğlunun kaldığı evi saran alevlere hortumla müdahale etti. Gelen itfaiye birimi, alevlere müdahale etti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Evin etrafında biriken Yenidoğan'ın akrabaları, itfaiye personelinin çabasını yaşlı gözlerle seyretti. 2 yaşındaki kızı ile babasının evinde olan Gamze Yenidoğan (19) ile balık pazarındaki Sabri Yenidoğan da yangını haber alıp, geldi. Gamze Yenidoğan (19), evinin yanan durumunu görünce, gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlamaktan konuşmayan Yenidoğan, sinir krizi geçirip, baygınlık geçirdi. Sabri Yenidoğan da, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. Gelen sağlık birimi, çifte müdahale etti.

"ZOR GEÇİNİYORLAR"

Çiftin 3 senelik evli olduğunu ve balıkçılıkla kıt kanaat geçindiğini söyleyen yakınları, eşyalar için çektikleri krediyi hala ödemeyi sürdürdüklerini bildirdi.

Birimlerin çabası neticesinde söndürülen yangında, ev kullanılmaz duruma geldi. Gerçekleştirilen ilk incelemede, yangının elektrik kontağından çıktığı belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal