Alkolü Fazla Kaçırdı, Ortalığı Birbirine Kattı

Ankara’da, trafik polislerinin alkol uygulamasından kaçan alkollü bir şahıs kısa süre devam eden kovalamacanın ardından yakalandı. Alkol testi yaptırmayı kabul etmeyen zanlı kendisini yere atarak 'Ölüyorum. Kalbim sağ tarafta 112 ekibi çağırın' diye konuştu.

21.08.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-10:29)

Kameraların kendisini çektiğini gören alkollü şahıs, kameralara 'Zeki Müren de bizi görecek mi?' dedi.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Atatürk Bulvarı’nda alkol uygulaması gerçekleştiren trafik emniyet güçleri, Sıhhiye yönüne giden Furkan B. hakimiyetindeki 06 RZE 81 plakalı aracı durdurmak istedi. Kendisine alkol muayenesi yapılmasını istemeyen Furkan B., yanındaki Saffet G. ile beraber ‘Dur’ ihtarına uymayarak araçla kaçmaya başladı.

Hemen hemen 500 metre ilerideki Kızılay Meydanı’nda önü kesilerek durdurulan araçtan inen Furkan B. ve yanındaki Saffet G.’yi yakalanmak isteyen emniyet güçleri zanlıların direnciyle karşı karşıya kaldı.

Alkol muayenesini kabul etmeyen şoför, kendisini yerlere atarak emniyet güçlerine zor dakikalar yaşattı.

'ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ?'

Yol kenarına yatıp 'Kalbim sağ tarafta. Ölüyorum. 112’yi çağırın' diyerek olay çıkartan Furkan B., polis otosuna binmemek için direndi. Sonrasında ikna edilen alkollü kişi, polise 'Sen de yanımda gel o zaman' diye konuştu. Sonrasın da kendisini görüntüleyen basın mensuplarına yönelen şahıs, 'Hangi kanalda çıkacağım?', 'Zeki Müren de beni görecek mi?' gibi sorular yöneltti. Polisin dakikalarca süren uğraşları neticesinde polis aracına alınan Furkan B., alkol muayenesi yapılmak için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal