Alkollü Sürücünün Polisten İsteği Şaşırttı!

Karabük'te alkollü yakalanan araç sürücünün polislerden isteği şaşırttı. Alkollü sürücü, "Bana bir iyilik yapacaksanız eğer psikologa götürün" dedi.

03.10.2018-11:19 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-11:08) Alkollü Sürücünün Polisten İsteği Şaşırttı!

Karabük'te, 1,5 ayda 4'üncü kez alkollü yakalanan sürücü, "Psikiyatriye götürün, bana bir iyilik yapacaksanız eğer" dedi. Bu istek karşısında şaşkına dönen polisler, ne söyleyeceğini bilemedi.

İTEREK GÖTÜRDÜĞÜNÜ ÖNE SÜRDÜ

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü birimleri gece saatlerinde alkol denetimi yaptı. Şehrin 2 yerinde gerçekleştirilen denetimlerde alkolmetreyi üfleyen Ramazan D.'nin 0.64 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ehliyetini soran polis birimlerine ehliyeti üç kez kaptırdığını ifade eden Ramazan D., aracını çalışmadığı için iterek götürdüğünü ve bu sebeple de kendisine ceza yazılamayacağını iddia etti.

"EKMEK PARAM İÇİN UĞRAŞIYORUM"

Ramazan D., "Ne yaptım ben? Otomobilim çalışmıyor diye iterek getiriyorum buraya. 2-3 bira içtim ne oldu yani? Hırsızları yakalasanıza. Yazıklar olsun. Bu aracın neresine ceza yazıyorsunuz? Ellerimi görmüyor musunuz? Nasır. Ekmek param için çabalıyorum ben. Satsam satamıyorum. Yazdınız 15-20 bin TL. Nasıl vereyim?" dedi.

"PSİKİYATRİYE GÖTÜRÜN BENİ"

Cep telefonunu ve cüzdanını atan Ramazan D., kendisini sakinleştirmek isteyen polislere, "Durmadan bana vuruyorsunuz. Ben şerefsiz miyim? Ne yaptım ben? Psikiyatriye sevk edin, bana bir iyilik yapmak istiyorsanız eğer" diye konuştu.

DAHA ÖNCE POLİSLERE SÖZ VERMİŞTİ

Daha önce de 3 kez alkollü otomobil kullanmaktan ehliyetine el konan Ramazan D,'ye alkollü otomobil kullanmaktan 2 bin 18 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 18 TL, otomobilin ruhsat sahibi eşine de ehliyetsiz otomobil kullandırmaktan 2 bin 18 TL ceza verildi. Ehliyetine el konulma süresi 5 seneye çıkartıldı. Araç ise trafikten men edilerek çekiciyle otoparka alındı. Ramazan D.'nin 2 hafta önce alkollü yakalandığı polislere bir daha alkol kullanmayacağına yöenlik söz vermesi kameralara yansımıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal