'Alice Müzikali'nin Yeni Sezonu İçin Biletler Tükendi

Şubat ayında ön gösterimi yapılan ve ilk gösteriminden itibaren 27 defa kapalı gişe oynayan Alice Müzikali, Zorlu PSM'de seyircilerle buluştu.

07.09.2019-15:40 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-15:08) 'Alice Müzikali'nin Yeni Sezonu İçin Biletler Tükendi

Serdar Biliş'in yönetmenliğini üstlendiği, Tuluğ Tırpan'ın müzikleri ve Beyhan Murphy'nin koreografisiyle modern bir atmosferi olan  Alice Müzikali ilk sezonunda 60 bin izleyiciyi misafir etti.

Sahnede Ezgi Mola "Kraliçe", Enis Arıkan "Tavşan", Şükrü Özyıldız "Şapkacı", İbrahim Selim "Kral", Merve Dizdar ise "Kedi" karakterini canlandırıyor.

 

Müzikalde rol alan oyuncu Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar yeni dönemin ilk oyunundan önce duygularını şöyle ifade ettiler:

"Alice" rolüne renk katan Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali'nin sahnede ilk tecrübesi olduğunu dile getirirken şunları söyledi:

 "Ben zaten çok stresli bir insanım. Benim ilk sahne deneyimim bu ama ilk oyunu atlattıktan sonra her şey çok güzel oluyor. Gerçekten bambaşka bir sınavmış burası. Biraz önceden hazırlanmaya başlamak iyi geldi. Kondisyonumuzu tekrar kazanmış olduk hep birlikte. Geçen seneden daha rahatım galiba." 

Hem metinde hem de sahnede ufak düzeltmelerin yer aldığını ifade eden Ezgi Mola da şöyle konuştu: 

"Uzun zamandan sonra yeniden bir araya gelmek - en uzun ara bu oldu - bizim için de bayağı keyifli oldu. Yaklaşık 10 gündür provadayız. Hem dans hem metin üzerine hem sahnede yeni arkadaşlarımızla birlikte her şeyi baştan çalıştık. Yine seyircimiz bizi hiç yalnız bırakmıyor. Çok keyifli bir sezon bizi bekliyor."

"Çok sevdiğimiz kişiler geldi izlemeye. Biz içeride her seferinde aynı heyecanı yaşıyoruz ama hayranlık duyduğumuz kişiler geldiğinde o katlanarak artıyor. Çünkü yıllarca biz onu izlemişiz, şimdi o gelip bizi izliyor, heyecanı oluyor. Kuliste hep yüksek bir tempo var. Tiyatro kulisini paylaşmak kolay değildir. Çünkü sıklıkla görüşürsünüz, sinema veya dizi seti gibi değildir. Böyle bir ekibin bir araya gelmesi büyük bir şans aslında. "

Eylül biletleri biten müzikalo, 2, 3 ve 17 Ekim'de aynı yerden izleyiciye sunulacak.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal