Ali Kemal Özcan, Abdullah Öcalan ile Görüşmesini Nagehan Alçı'ya Anlattı

Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile görüşen Ali Kemal Özcan yaşananları Nagehan Alçı'ya anlattı. Özcan yaptığı görüşmenin detaylarını tek tek anlattı.

22.06.2019-10:20 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-10:15)

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın aktardığına göre, Abdullah Öcalan'ın mektubunu duyuran Ali Kemal Özcan, İmralı'ya son bir haftada iki defa gittiğini ve ikinci görüşmesinin davet sonucu olduğunu kaydetti. Özcan, Bülent Arınç'ın kendisini görüşme için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a götürdüğünü ifade etti.

Nagehan Alçı, İmralı'ya giderek Abdullah Öcalan'la görüştüğünü ifade eden Ali Kemal Özcan ile yaptığı konuşmayı köşesine taşıdı.

Ali Kemal Özcan, Nagehan Alçı'ya şu ifadeleri kullandı:

"Senelerdir derdimi anlatmaya çalışıyorum Nagehan Hanım. Ben bu örgütü ve Öcalan'ı çalışıyorum ve bu yapıyı çok iyi biliyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir ulaşsam kendisini 15 dakikada ikna edeceğimi düşünüyordum hep. 10 gün kadar önce Bülent Arınç'a ulaştım, kendisine söyledim. Sayın Arınç beni aldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına götürdü. O görüşmede Sayın Hakan Fidan da vardı."

Özcan, "Nasıl geçti? Neler konuştunuz? Öcalan'ın ruh hali ve havası nasıldı?' sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Abdullah Öcalan şu an Türkiye'ye komplolar kurulduğuna inanıyor. 7 Şubat 2012 krizinden başlıyor. O hadiseye 'Narkoz komplosu' diyor. İkinci olarak 17-25 Aralık 2013 darbe kalkışmasını sayıyor. Sonra 15 Temmuz'u uzun uzun anlatıyor. Dördüncü olarak da son dönemi alıyor."

Özcan'ın aktardığına göre teröristbaşı Öcalan "'Erdoğan'ın yenilmemesi ve yıkılmaması lazım. Hem Türkiye'nin hem de Kürtlerin yararına olmaz bu durum" diye konuşuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal