Ali İhsan Yavuz'dan Sözlerini Çarpıtan Portakal ve CHP'ye Yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Fatih Portakal ve CHP'li yöneticilerin kendisine atfettiği sözlere sosyal medya Twitter hesabından cevap verdi.

06.05.2019-13:32 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-13:39)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimlerine itiraz sürecinde yaptığı açıklamaları çarpıtarak alay konusu haline getirmeye çalışan CHP ve Fatih Portakal'ın yalanlarını ortaya çıkardı.

"ACİZİYETİN BU KADARI ÜZÜNTÜ VERİCİ"

"Değerli Fatih Portakal ve CHP'li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar.

"Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklinde ifadem olmamasına karşın bunu neden dillerine doladılar acaba? Böyle bir kurgudan bile medet umulduğu için olabilir mi? Benim için mahzuru yok fakat acziyetin bu kadarı da gerçekten üzüntü verici.

''DOĞRU SANMALARI GERÇEKTEN DE VAHİM''

Başka bir ihtimal de, bunu yapanların bu yalanı doğru sanmasıdır ki bu gerçekten daha da vahim. Siyasetçi ve medya mensubu olma sorumluluğu eylem ve söylemlerde ihtimam göstermeyi zorunlu kılar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal