Ali Babacan'ın Partisinde Olacağı İddia Edilen Altan Tan ve Ufuk Uras İddiaları Yalanladı

AK Partili Eski Bakan Ali Babacan'ın kuracağı yeni partide olacağı öne sürülen HDP Eski Milletvekilleri Altan Tan ve Ufuk Uras, konu hakkında açıklama yaptı. Eski HDP'li iki isim iddiaları yalanladı.

31.08.2019-14:36 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-14:33) Ali Babacan'ın Partisinde Olacağı İddia Edilen Altan Tan ve Ufuk Uras İddiaları Yalanladı

AK Parti'den istifa ederek yeni parti kuracağını duyuran ve çalışmalara hız veren Ali Babacan'ın yeni partide eski HDP'li iki ismi kadrosuna katacağı öne sürülmüştü. Altan Tan ve Ufuk Uras mesele hakkında yaptıkları açıklamalarda iddiaları yalanladı.

ALTAN TAN İDDİALARI YALANLADI

Yeni Akit'in aktardığına göre HDP'nin eski milletvekillerinden Altan Tan'ın yeni parti kuracak Ali Babacan ile herhangi bir görüşme yapmadığı belirtildi.

HDP'de üç dönem milletvekilliği yapan Altan Tan, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Saadet Partisi'nden İstanbul milletvekili adayı olmuştu.

UFUK URAS: 10 YILI AŞKIN SÜREDİR BABACAN İLE GÖRÜŞMEDİM

Bir diğer HDP Eski milletvekili Ufuk Uras da, Ali Babacan ile 10 seneyi aşan süredir görüşmediğini ve partisinde olmayacağını söyledi.

Gazeteci Veysi Dündar, TV 5'te katıldığı programda Babacan'ın partisinde yer almaları muhtemel isimleri sıralamış, bu isimler arasında Altan Tan ve Ufuk Uras'ı da saymıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal