Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu İlk Defa Yan Yana Görüntülendi

Yeni parti iddialarıyla gündeme gelen Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ilk defa yan yana görüntülendi. Eski vekil Dengir Mir Mehmet Fırat'ın cenazesine katılan Babacan ve Davutoğlu'nun camide diğer siyasilerle tokalaştığı görüldü.

13.07.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-09:06) Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu İlk Defa Yan Yana Görüntülendi

Yeni parti iddiaları ile gündemde olan eski bakan Ali Banacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk defa yan yana görüntülendi. Babacan ve Davutoğlu, AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve HDP'li eski vekil Dengir Mir Mehmet Fırat'ın Ankara'daki cenaze törenine katıldı. İki siyasetçi cenaze esnasında karşılaşırken tokalaşmaları dikkat çekti. Yeni parti kurma hazırlığında olduğu bildirilen Ali Babacan, cenaze töreninde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer siyasilerle tokalaştı.

Cenazeye Fırat'ın ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, eski başbakan yardımcısı Beşir Atalay, eski bakanlar Abdülkadir Aksu, İsmet Yılmaz, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve bazı milletvekilleri katıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal