Ali Babacan 23 Nisan Mesajıyla İlgili Açıklama Yaptı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 23 Nisan paylaşımında Atatük'e yer vermeyince eleştirilerin hedefi oldu. Babacan, konuyla ilgili olarak açıklama yaparken, "Teknik bir sorun çıktı ve bu durum bize yaklaşık 2,5 saat kaybettirdi." ifadelerini kullandı.

12.05.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-17:37) Ali Babacan 23 Nisan Mesajıyla İlgili Açıklama Yaptı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 23 Nisan paylaşımında Atatürk'ü anmayınca eleştirilerin hedefi haline geldi. Daha sonra ikinci bir paylaşım yapana Babacan, yine de durumu tersine çeviremedi. 

O gün yaşananlarla ilgili açıklama yapan Babacan, "Mesajın içeriği, 22 Nisan'da öğrencilerle yaptığımız bir etkinlik. 23 Nisan içerikli bir zoom toplantısı yaptık: Farklı illerden, farklı okullardan çocuklarla buluştuk. Bir gün sonra da buluşmayla ilgili görseller ve tweetler düzenlendi ve 3 planlama yapıldı. Birinci tweette kısa bir konu, ikincisinde çocuklarla yaptığımız görüşmenin 1 dakikalık bölümü, üçüncüsünde de çocuklarla yaptığımız toplantının daha geniş kesiti. Mesaj planlamamıza göre de o üçüncü tweetimizde Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili de bir ifade vardı. O arada teknik bir sorun çıktı ve bizim o uzun videonun revize edilmesi gerekti ve bu durum bize yaklaşık 2,5 saat kaybettirdi." dedi. 

"22 NİSAN'DAKİ ÇEKİMDE ATATÜK VURGUM ÇOK AÇIK"

Paylaşımlar arasındaki saat farkından dolayı yanlış algının oluştuğunu söyleyen Babacan, "Ben de buna üzüldüm. Ama dönüp de bizim 22 Nisan'da çekimini yaptığımız, tamamen doğaçlama yaptığımız sohbete bakacak olursanız benim orada Mustafa Kemal Atatürk vurgum çok açık. Hem Birinci Meclis'i kuran, hem de Modern Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk diye vurgum var. Açıkçası üzüldüm. Niyet bu değil, olamaz da böyle bir şey. İletişimden sorumlu arkadaşlarımız da çok üzüldü, tamamen istenmeyen bir tablo ortaya çıktı doğrusu." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal