Alem Yapan Emniyet Müdür Yardımcısı Ve Komiserin Görev Yeri Değişti

Sosyal mesafe kuralını dikkat almadan çiftlik evinde parti düzenleyen ve partiyi sosyal medyadan canlı yayın yaparak yayan emniyet müdür yardımcısı ile komiserin görev yeri değişti.

12.05.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-12:03)

Olay, nisan ayında Gölbaşı ilçesinde bulunan bir çiftlik evinde meydana geldi. Ankara'da emniyet müdür yardımcısı olarak göre yapan F.E. ve komiser Z.Y., alınan bilgilere göre çiftlik evi kiraladı. İkili daha sonra organizatör Fatih T. ile iletişime geçti ve Fatih T., bir grup yabancı uyruklu kadınla çiftlik evine gitti.

Coronavirüs salgınına rağmen parti düzenlenirken, sosyal mesafe kuralı da dikkate alınmadı. Grup, müzik eşliğinde dans ederek alkol altı. Organizatör Fahit T. ise alkolün de etkisiyle birlikte bu anları Instagram hesabından yayınladı. 

O anların yayınlaması üzerine emniyet müdür yardımcısı ile komiseri tanıyan polis memurlar yayını kaydetti. Durum Ankara Emniyiet Müdürü Servet Yılmaz'a bildirildi. DHA'nın haberine göre, Yılmaz duruma tepki gösterdi ve emniyet müdür yardımcısının ve komiserin görev yerini değiştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal