Alaattin Çakıcı'nın Götürüldüğü Hastanedeki 23 Çalışan Gözaltına Alındı

Türkiye'nin gündemine af meselesi ile gelen Alaattin Çakıcı konusunda dikkat çeken detaylar ortaya çıkıyor. Rahatsızlığı için hastaneye götürülen Çakıcı'nın gittiği hastanedeki 23 sağlık çalışanı gözaltına alındı. Hastanenin yöneticileri de görevden alındı.

15.09.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-12:41) Alaattin Çakıcı'nın Götürüldüğü Hastanedeki 23 Çalışan Gözaltına Alındı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatansever olarak ilan ettiği Alaattin Çakıcı'nın affedilmesine dönük bir talep yaptı ve af meselesi Türkiye'nin gündemine geldi.

'HASTANEDE ÇAKICI'YA İMTİYAZ' HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ

Bahçeli'nin açıklamalarının hemen sonrasında Alaattin Çakıcı'yla alakalı 'sınırsız ziyaret hakkı var, vazifesini ihmal eden görevliler yüzünden Çakıcı her şeyden yararlanabiliyor' biçiminde haberler basında yerini aldı.

GÖZALTINA ALINAN 23 PERSONELİN ARDINDAN, 3 HASTANE YÖNETİCİSİ DE GÖREVDEN ALINDI

Çıkan haberlerin ardından, Çakıcı'nın sağlık sorunları için gittiği hastanedeki 23 sağlık çalışanı gözaltına alındı. Gözaltılardan sonra da Sağlık Bakanlığı sorulturma açtı ve hastanede idareci konumunda olan 3 kişiyi görevden aldığını açıkladı.

Açıklamada, ilerleyen dönemde ortaya atılan iddialar ardından 7 Eylül 2018 tarihinde yeni bir soruşturma başlatıldığı, inceleme sürerken 23 sağlık çalışanının gözaltına alınması ardından da iki müfettiş daha vazifelendirilerek incelemenin çerçevesinin genişletildiği bildirildi. Bu sırada Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Vekili, Başhekim Yardımcısı ile İdari ve Mali İşler Müdürü'nün görevlerinden alındığı bildirildi.

BAHÇELİ TEPKİ GÖSTERDİ: TEK SORUNUMUZ ÇAKICI MI?

Sağlık Bakanlığı'nın soruştuması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepkisini çekti. Bahçeli, “Ülkemizde çok taraflı sosyal, siyasal ve ekonomik problemlerin yoğunlaştığı ve derinleştiği bu dönemde Türkiye’nin ve yönetiminin tek problemi sayın Alattin Çakıcı olmasa gerektir” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal