Akşener'in İYİ Parti'lilerle Bozkurt Selamı Pozuna MHP'den Tepki!

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, geçen gün Kayseri Erciyes Tekir Yaylası’ndaki Başbuğ Otağı’nda partililerle beraber bozkurt selamı vererek anı fotoğrafı çektirdi. Bu karede MHP’nin Kayseri milletvekillerinden ve şehir idaresinden tepki geldi.

23.10.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-09:00) Akşener'in İYİ Parti'lilerle Bozkurt Selamı Pozuna MHP'den Tepki!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden, 'Hainlerin elinden tutan, zillet ittifakına tutunan, ülkücülere haydut diyecek kadar çukurlaşan, Türk düşmanlarına gülücükler saçan İP’çilerin Kayseri’de bozkurt yapmaları tenakuz uçurumudur. Bozkurt işareti yapan ellerin önce temiz olması ahlak şartıdır. Açığa düştünüz, İYİ mi?' ifadelerini kullanarak paylaşım yaptı.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de sosyal medya hesabı (twitter) üzerinden tepkisini şu ifadeler gösterdi:

'Başbuğ Türkeş’in izinden ayrılıp Papaz Ernest Renan’ın yoluna sapanların bir fotoğraf karesiyle şov timi kurduklarını ilan etmelerini tebessümle izliyoruz. Erciyes’in suyu serttir, mertlik ister.'

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok da 'Bugün Kayseri, ülkücü hareketi öfkelendiren bir rezalete şahit oldu. Hatıralarımızın üzerinde dolaşmamaları adına son uyarıdır' ifadelerini kullandı.

Fotoğrafta İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan da eleştirilere 'Bozkurt Türklüğün sembolüdür. Alıp satılamaz, ihaleye çıkılamaz. Bugüne kadar izin almadık bugünden sonra da almayız' yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal