Akşener'in Evinin Önünde Slogan Atan MHP'li Başkan Konuştu!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in evinin önüne gidip slogan atan grubun lideri olan MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, yanlış yaptıklarını fakat Akşener'in de ortalığı yırttığını söyledi.

09.10.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-11:44) Akşener'in Evinin Önünde Slogan Atan MHP'li Başkan Konuştu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde gece yarısı toplanarak slogan attığı için genel merkez tarafından vazifeden alınan MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan, gerçekleştirdiği açıklamada, kendilerinin slogan attığını fakat Akşener'in 'ortalığı yırttığını' ifade etti.

'BİZ AKŞENER'İ ANKARA'DA SANIYORDUK'

Akşener'in o esnada evinde olmadığını zannettiklerini söyleyen Aslan, "Bana inanın, biz Akşener'in evinin önüne gittiğimiz zaman onu Ankara'da zannediyorduk. Zaten evinin 50-60 metre uzağında durup 'Ülkücü hareket susturulamaz, Meral şaşırma sabrımızı taşırma' tarzında sloganlar attık. Bir baktık Meral Akşener'in eşi Tuncer Bey pencereye çıkmış bize 'Hadi oradan' diye bağırdı. Sonrasında Meral Hanım çıktı, 'Erkekseniz gelin ulan, yuh size, hadi lan gelsenize' diyerek ortalığı yırttı. Biz de zaten fazla kalmadık, geri döndük" diye konuştu.

"YANLIŞ YAPTIK"

Eylemlerinden pişmanlık duyduklarını söyleyen Hakan Aslan, "Biz lider odaklı bir partiyiz. Liderimize, değerlerimize, kültürümüze, partimize kimse hakaret yapamaz. Hızlı karar aldık, düşünmedik ve yanlış yaptık. Fakat şimdi anlıyoruz ki Akşener bizim bu özelliğimizi bizden daha iyi tanıyor olmalı ki hakaret edip kışkırttıktan sonra tezgahı düzenledi ve bizi bekledi" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal