Akşener'in Evinin Önünde Eylem Yapan MHP'lilere Soruşturma Açıldı!

Dün akşam İYİ Parti lideri Meral Akşener'in evinin önünde toplanarak slogan atan MHP'lilere soruşturma açıldı. Akşener bu kişilerden şikayetçi olmadığını açıklamıştı.

05.10.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-10:54) Akşener'in Evinin Önünde Eylem Yapan MHP'lilere Soruşturma Açıldı!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde bir grup tarafından dün gece slogan atılmasıyla alakalı açıklamalar yapan Bakan Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki eylem hususunda lazım olan takibatın yapılması konusunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır." ifadesini kullandı.

MHP'LİLER AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde akşam saatlerinde bir araya gelen bir grup ile Akşener arasında gerginlik meydana geldi. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde bir araya gelen bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter sayfasından meydana gelen olay ile alakalı görüntüyü paylaştı. Gece saatlerinde ise Meral Akşener'in evinin önünde protesto olduğunu haber alan İyi Partililer Akşener'in Beylerbeyi'nde ki evinin önüne gitti.

"BURAYA GELEN ELLİ KİŞİDEN ŞİKAYETİ OLMADIM"

MHP'liler dün gece İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde bir araya gelerek sloganlar atmıştı. Partililer, Genel Başkan'a destek vermek için evinin önünde bir araya geldi. Akşener, gece saatlerinde evinin önünde bir araya gelen partililere bir açıklama yaptı. Akşener açıklamasında "Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi değilim. Çünkü onlar gariban çocuklar" dedi.

"İSTANBUL VALİLİĞİ TALİMATLANDIRILMIŞTIR"

Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde bir grup tarafından dün gece slogan atılmasıyla alakalı açıklamalar yapan Bakan Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki eylem hususunda lazım olan takibatın yapılması konusunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır." ifadesini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde bir araya gelen grup ile alakalı soruşturma açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal