Akşener'den Sert Tepki: Hemen Görevden Alın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim resepsiyonunda Yunan mitoloji tanrısı Helen kıyafeti giyen Türkiye'nin Ugunda Büyükelçisi Sedef Yavuzalp'in görevden alınması talebinde bulundu.

06.11.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-13:06) Akşener'den Sert Tepki: Hemen Görevden Alın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ekim resepsiyonunda Yunan mitoloji tanrısı Helen kıyafeti giyen Türkiye'nin Ugunda Büyükelçisi Sedef Yavuzalp'in görevden alınması talebinde bulundu. Uganda'daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda, Türkiye'nin Kampala'daki Büyükelçisi Sedef Yavuzalp'in, Yunan mitolojisine ait bir kostüm giymesi dikkat çekmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, büyükelçinin Ankara'ya çağrıldığını belirtmişti. Eleştirilen büyükelçi Akşener'in de gündeminde yerini aldı. Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklama yapan Akşener büyükelçi hakkındaki talebini dile getirdi.

"HEMEN GÖREVDEN ALIN"

"Liyakat konusunda ne kadar haklı olduğumuzu gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz. Helen kılıklı büyükelçi rezaletini herkes biliyor. Türk milletini temsil ettiğiniz unutmuş büyükelçimiz tanrıça Helen kostümü giyiyor. Bunu da Türk Cumhuriyeti’nin resepsiyonunda yapıyor. Atadığı rektör Allah'a şirk koşuyorsa atadığı büyükelçinin de bunu yapması gayet doğal. Milletin değerlerinden utanmayan o büyük elçi Helen'i hemen görevden alacaksınız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal