Akşener: Bahçeli'nin 'Ev' Sözünün Ne Manaya Geldiğini Bilmiyorum'

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Bahçeli'nin 'evine dön' çağrısıyla alakalı 'Yuvalar çok, evim de yuva. Ben başından söyledim. Ben politikayı bırakıp herkesten özür dileyip eve dönerim. Bu derece.' ifadelerini kullandı.

11.08.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-16:03) Akşener: Bahçeli'nin 'Ev' Sözünün Ne Manaya Geldiğini Bilmiyorum'

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, erken seçim tartışmaları ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 'evine dön' çağrısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Esnaf ile vatandaş ziyaretleri gerçekleştirmek üzere Kırıkkale'ye giden Akşener, kendisine gelen soruları yanıtladı.

Erken seçim tartışmalarıyla alakalı gelen bir soruya yanıt veren Meral Akşener, 'Ekonomiye bağlı. Çok erken bir seçim beklemiyorum. 2021 Haziran'ı olabilir belki. Çok yakın zamanda bir seçim beklemiyorum' ifadelerini kullandı.

'YUVALAR ÇOK, EVİM DE YUVA'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'evine dön' çağrısını anımsatılması üzerine Akşener şu ifadeleri kullandı:

'Ben şimdi Sayın Bahçeli'nin ev sözünün ne manaya geldiğini bilmediğim için Sayın Erdoğan'a seslendim. Dedim ki ortağını ilgisiz bırakma. Bana sardırdı. Onun için ilgilen. Eve mi? Onu bilmiyoruz. Yuvalar çok, evim de yuva. Ben başından söyledim. Ben politikayı bırakıp herkesten özür dileyip eve dönerim. Bu derece.'

Akşener, bir gazetecinin 'Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkınızda yaptığı açıklama, İYİ Partiye bir davet olarak nitelendirildi. Ne düşünüyorsunuz?' sorusunu şu ifadelerle yanıtladı:

'İKTİDARA DESTEK ÇAĞRISI İSE İHTİYAÇLARI YOK'

'Sayın Erdoğan'ın çağrısı, İYİ Partiden iktidara bir destek çağrısı ise... Aslında iki partinin sayısal anlamda sayısal çoğunlukları var. Türkiye'nin içi ile oluşan bir soruna yönelik bize ihtiyaçları yok. Dış politika açısından baktığımız zaman hadiseye, Millet İttifakı'nda yer alan hiçbir siyasi parti dış politikaya yönelik Türkiye'nin bir sorunu olduğunda devletini, hükümetini yalnız bırakmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal