Akdeniz'de ''Çetin Meltem'' Rüzgarları Gece Yarısından İtibaren Fırtınaya Dönecek

Bu geceden itibaren Akdeniz genelinde şiddetli fırtına görülecek. Meteoroloji vatandaşların fırtına öncesi tedbirli olmasını istedi.

23.03.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-14:59) Akdeniz'de ''Çetin Meltem'' Rüzgarları Gece Yarısından İtibaren Fırtınaya Dönecek

Akdeniz kıyılarında ve iç kesimelrinde bu geceden itibaren şiddetli fırtına etkili olacak. Gün boyu denizden karaya esen Meltem rüzgarları gece yerini çetin fırtınaya bırakacak. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi'nden yapılan meteorolojik açıklamada, denizlerde gece yarısından itibaren meltemin yerini çetin fırtına şartlarına bırakacağı bilgisi verildi.

KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

Fırtınanın bu gece ortasından sonra başlaması tahmin edilirken, rüzgarın 24 Mart Pazar günü şiddetini yükselterek Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 7 ila 9 (75-90 km/sa) şiddetinde kuvvetli fırtına halinde, Orta ve Doğu Akdeniz'de ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ile 8 (50-75 km/sa) şiddetindee fırtına halinde eseceği düşünülüyor.

Şiddetli ırtınanın 25 Mart Pazartesi günü sabahın ilk ışıklarından itibaen etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ulaşımda bir takım aksaklıklar olabileceği belirtilirken, vatandaşların olası risklere karşı tedbirli olmaları gerektiği belirtildi

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal