Akdeniz Belediyesi Vergi Ödemeleri İçin Hafta Sonu Açık Olacak

Akdeniz Belediyesi aldığı karar kapsamında, emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ilk taksitini ödemek isteyen vatandaşların mağduriyet yaşamaması için hafta sonunda merkez binada bulunan veznelerini açık tutacak.

29.05.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-12:50) Akdeniz Belediyesi Vergi Ödemeleri İçin Hafta Sonu Açık Olacak

1 Haziran 2020 Pazartesi günü emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ilk taksiti için son gün olurken, Akdeniz Belediyesi bu kapsamda bir karar aldı ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 30 Mayıs Cumartesi ila 31 Mayıs Pazar günleri, 09:30-15:30 saatleri arasında merkez bina veznelerini açık tutacak. Bu kararla birlikte pazartesi günü oluşacak yoğunluğun da önüne geçildi.

Özellikler, kent merkezine uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların, söz konusu vergilerini kolaylıkla ödeyebilmeleri için Huzurkent'te bulunan vezne de hafta sonu açık olacak. Mükelleflerin iş ve işlemlerinin en kısa sürede ve kolaylıkla çözülmesi için ayrıca personel de görevlendirilecek ve gelen vatandaşlara yardımcı olunacak.

Ayrıca, (https://e-belediye.akdeniz.bel.tr) internet adresi üzerinden kayıt olmaya gerek kalmadan da ödemeler yapabilir. Vatandaşlar, Vakıfbank ve Yapı Kredi bankalarına ait kredi kartları ile vergi borçlarını 3 taksit şeklinde ödeyebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal