AK Parti'nin Yerel Seçim Değerlendirme Raporu Ortaya Çıktı

AK Parti yerel seçimleri değerlendiren bir rapor hazırladı. Raporda Cumhur İttifakı'nın halkta karşılık bulduğu belirtilirken, sebze ve meyve fiyatlarının oy oranları üzerinde etkili olduğu bildirildi.

10.04.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-10:10) AK Parti'nin Yerel Seçim Değerlendirme Raporu Ortaya Çıktı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarıyla bir görüşme yapacak. Toplantı öncesi düzenlenen yerel seçim değerlendirme raporunda çarpıcı tespit yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bugün yapılacak toplantıda genel başkan yardımcıları kendi alanları ile alakalı seçim değerlendirmesini yapacak.

"YENİ SİSTEM GÜVENOYU ALDI" TESPİTİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; düzenlenen raporlarda, kazanılan ve kaybedilen belediyelerin analizleri bulunurken önemli tespitler de yer aldı. Raporlarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir kez daha güvenoyu aldığı bildirildi.

CUMHUR İTTİFAKI KARŞILIK BULDU

İki parti liderinin beraber çalışması ve özellikle ortak mitinglerin halkta karşılık bulduğu bildirildi. Bazı önemli belediyelerin kaybedilmesine karşın ittifaka olan desteğin korunduğu bildirildi.

SEBZE-MEYVE FİYATLARI ETKİLİ OLDU

Doğu ve güneydoğuda teröre karşı verilen mücadelenin bölge halkından destek aldığı belirtilirken sebze-meyve fiyatlarındaki artışın oy oranlarını etkilediği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal