AK Parti'nin Kuruluş Yıl Dönümüne Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan Davet Edilmedi

AK Parti'nin kuruluş yıldönümü etkinliğine Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu çağrılmadı. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal "Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez" dedi.

21.08.2019-12:58 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-13:56) AK Parti'nin Kuruluş Yıl Dönümüne Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan Davet Edilmedi

2001 senesinde kurulan AK Parti 18’nci yaşını kutluyor. AK Parti önümüzdeki 23 Ağustos Cuma günü 18’inci yıldönümü etkinliği çerçevesinde bir davet düzenleyecek. Kutlama için büyükşehir belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve partinin kurucu üyeleri başta olmak üzere yaklaşık bin kişi davet edildi.

GÜL, BABACAN VE DAVUTOĞLU’NA DAVETİYE GİTMEDİ

Bu davete AK Parti’nin kurucularından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ali Babacan ile eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun davet edilmediği bildirildi.

“KENDİLERİNİ AİLEDEN GÖRMEYENLER…”

Mesele ile alakalı açıklamalar yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal “Kendilerini aileden görmeyenleri davet etmemiz beklenemez” dedi.

BABACAN İSTİFA ETTİ AMA DAVUTOĞLU HALEN AK PARTİ ÜYESİ

Davet gitmeyen isimlerden Ali Babacan, geride bıraktığımız ay paylaştığı yazılı bir açıklama ile kurucusu olduğu AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise kurucusu olduğu AK Parti’ye, Cumhurbaşkanlığının sonrasında ‘resmen’ dönmemişti. Eski başbakan Ahmet Davutoğlu ile hala AK Parti üyesi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal