AK Parti'nin İstanbul İlçelerindeki Adayları Belli Oldu!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, AK Parti'nin adaylarının belli olduğunu yazdı. İstanbul adayının Binali Yıldırım olduğunu söyleyen Altaylı, bazı ilçelerin belediye başkan adaylarını da açıkladı.

21.11.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-10:37) AK Parti'nin İstanbul İlçelerindeki Adayları Belli Oldu!

Yerel seçim için gösterilecek adaylarla alakalı temayül yoklaması gerçekleştiren AK Parti'de adaylar kesinleşmeye başladı. Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'teki 'İlk adaylar belli oldu' başlıklı bugünkü köşesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için AK Parti'den aday olacak kişilerin belli olduğunu açıkladı.

İBB başkanlığı için "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yüzde 99,9999 Binali Yıldırım" diyen Altaylı, AK Parti'nin İstanbul'u riske atmak istemediğini ifade etti.

MİSBAH DEMİRCAN SARIYER'E!

Beyoğlu'nda 3 dönemini tamamlayan mevcut başkan Misbah Demircan'ın Sarıyer'den aday gösterileceğini söyleyen Altaylı, "Beyoğlu için Haydar Ali Yıldız netleşmiş." diye yazdı.

BAKIRKÖY, BÜYÜKÇEKMECE, ÜMRANİYE, ZEYTİNBURNU ADAYLARI

"Bakırköy'de sürpriz ve bildik bir isim" ifadelerini kullanan Altaylı, Büyükçemece, Ümraniye ve Zeytinburnu adaylarını açıklayarak şu sözleri kullandı;

"Büyükçekmece'de Recep Erol, Ümraniye'de İsmet Yıldırım, Bakırköy'de sürpriz ve bildik bir isim, Ali Talip Özdemir, Zeytinburnu'nda Ömer Arısoy AK Parti'nin adayları..

İKİ İLÇEDE MEVCUT BAŞKANLAR YENİDEN ADAY

Esenler ve Üsküdar'da ise mevcut başkanlarla devam kararı verilmiş."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal