AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir Adaylarının Açıklanacağı Tarih Netleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan 40 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının ise salı günü açıklanacağı bildirildi.

24.11.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-17:31) AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir Adaylarının Açıklanacağı Tarih Netleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti'nin 40 ildeki adayını duyurdu. İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları ise bugün duyurulan isimler arasında yoktu.

"BURADA FARKLI BİR ADAY AÇIKLAMA SÜRECİ YAŞANMASI GEREKEBİLİR"

AK Parti Genel Başkanı Hamza Dağ, İstanbul, İzmir ve Ankara adayları ile alakalı gerçekleştirdiği açıklamada, "Üç büyük ille alakalı çözülmesi lazım olan bazı hususlar var. Planlanması lazım olan bazı noktalar bulunuyor. Bunlar üç büyük il ve neredeyse Türkiye'nin yarı nüfusuna denk geliyor. Seçmeninin yarısına yakınına tekabül ediyor. Üç büyük ilde ayrı ayrı aday tanıtımları gerçekleştirmek kampanyanın devamı bakımından çok daha büyük mana ifade eder. Burada daha değişik bir aday açıklama süreci olması gerekebilir. Belki üstünde daha fazla konuşulması lazım olan hususlar ortaya çıktı. Bu sebeple bu husus ile alakalı açıklamamızı ileri bir tarihe ertelemiş olduk. Bu Salı günü de olabilir. Cumhurbaşkanımız Arjantin'den döndükten sonra da olabilir." dedi.

BUGÜN AÇIKLANMAYACAK İLLER HANGİLERİ?

AK Parti'de bugün duyurulmayan iller şu şekilde:

Adana, Afyon, Ağrı, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal