AK Parti'nin Büyükçekmece Dosyası Hazır! Ölülere Bile Oy Kullandırılmış

AK Parti'nin Büyükçekmece'deki seçimlerin iptaline ilişkin hazırladığı dosya son aşamasına geldi. Alınan bilgilere göre Büyükçekmece'de ölülerin yerine bile oy kullandırılmış.

12.04.2019-09:03 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-08:51) AK Parti'nin Büyükçekmece Dosyası Hazır! Ölülere Bile Oy Kullandırılmış

Türkiye Gazetesi'nde "Ölülerin yerine oy kullanılmış" başlığıyla paylaşılan haberde "AK Parti'nin, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinin iptaline dönük başvuru dosyası son aşamaya geldi. Bu dosyada seçimlerin tekrarlanması hususundaki nedenlerin tek tek kanıta dayandığını bildiren AK Parti kurmayları, seçimlerde 'Kısıtlı' olarak nitelendirilen bazı seçmenler ile ölü olarak görünen seçmenlerin yerine oy kullanıldığının da belirlendiğini söyledi" bilgisi verildi.

Yücel Kayaoğlu imzalı haber şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul'daki seçimler hususunda 'Hukukun verdiği tüm hakların kullanılarak sonuna dek gidilmesi' emrinden sonra, AK Parti'nin seçim hukuku uzmanları yoğun bir mesai harcayarak, 'Seçimlerin tekrarlanması' hususundaki başvuru dosyasını düzenledi. AK Parti tarafından, seçimlerde 'kısıtlı' olarak tanımlanan bazı seçmenler ile ölü olarak görünen seçmenlerin yerine oy kullanıldığını belirledi.

Türkiye Gazetesi'nde "Ölülerin yerine oy kullanılmış" başlığıyla paylaşılan haberde "AK Parti'nin, İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinin iptaline dönük başvuru dosyası son aşamaya geldi. Bu dosyada seçimlerin tekrarlanması hususundaki sebeplerinin tek tek kanıta dayandığını bildiren AK Parti kurmayları, seçimlerde 'Kısıtlı' olarak nitelendirilen bazı seçmenler ile ölü olarak görünen seçmenlerin yerine oy kullanıldığının da belirlendiğini söyledi" bilgisi verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal