AK Partili Yasin Aktay: Partinin Güncellemeye İhtiyacı Var

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, partinin bir güncellemeye ihtiyacı olduğunu fakat bu ihtiyaç yalnızca kadroların değişimiyle yetinerek karşılanamayacağını ifade etti.

29.07.2019-09:20 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-09:17) AK Partili Yasin Aktay: Partinin Güncellemeye İhtiyacı Var

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Yeni Şafak'ta yazdığı yazıda "Partinin bir güncellemeye ihtiyacı olduğu çok açık, fakat bu ihtiyaç yalnızca kadroların değişimiyle yetinerek karşılanabilecek bir ihtiyaç değil" dedi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Yeni Şafak'ta "Ülkeyi dönüştüren AK Parti dönüşümden muaf olamaz" başlığıyla paylaşılan yazısında "31 Mart-23 Haziran seçimlerinin şimdiye dek hissedilen-yaşanan bütün etkileri, bana göre, Türkiye'de kurulu demokratik sistemin herkes bakımından ne kadar sağlıklı işliyor olduğunu gösteriyor" görüşünü dile getirdi.

GÜNCELLEME VURGUSU

"Türkiye'ye çetin mücadelelerle hem siyasi alanda hem de toplumsal-ekonomik kalkınma boyutunda gerçek manada bir devrim yaşatan AK Parti ise bu süreçte siyasi rekabetin hakkını kendi özgeçmişiyle mütenasip şekilde vermeyi sürdürebilmek için etkili şekilde güncellemeye ihtiyacı olduğu sonucunu isabetli olarak çıkarmış haldedir. Güncelleme, esasen AK Parti'yi AK Parti yapan temel ilke, değer ve tarzdan kopmayı değil, bilakis onlara yeniden dönmeyi gerektiriyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal