AK Partili Vekil Adayının Ev Ziyareti Mitinge Dönüştü

AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle, İzmir'de mahalle gezisi için bir eve gitti. Ancak ilginin çok yoğun olması ve eve sığılmamasından dolayı gezi bir mitinge dönüştü.

08.06.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-10:25) AK Partili Vekil Adayının Ev Ziyareti Mitinge Dönüştü

AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Cemal Bekle'nin ev gezisi salona sığmayınca, ziyaret terasta sanki ufak bir mitinge dönüştü.

Bekle, Romanların yoğun olarak yaşadığı Tuzcuoğlu Mahallesi'nde ev gezisi yaptı. Cemal Bekle'nin geleceğini haber alan mahalleli, eve adeta akın etti. Kendisini büyük bir ilgiyle bekeleyen vatandaşlara teşekkür eden vekil adayı Bekle, mahallelinin sıkıntılarını dinlemek için tek tek söz verdi. Ayrıca Bekle, Basmane Walk in Otel'de Roman mahalle başkanları, kanaat liderledi ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek, sandık çalışması yürüttü. Toplantıya gelen Ege ve Konyalı Sanayici İşadamları Derneği (EKSİAD) Genel Başkanı Muzaffer Hekimoğlu, Vekil Adayı Bekle'yi desteklediğini söyleyerek, plaket verdi. Cemal Bekle gezisini, Kuran'a Hizmet Derneği'nin Ege Mahallesi'nde yaptığı iftar programına katılarak devam ettirdi. Vatandaşların büyük bir coşku ile karşıladığı Bekle, Ege Mahallesi Muhtarı Kemal Ersun'la konuşarak mahallelinin gereksinimleri hususunda bilgi aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal