AK Partili Turan'dan Biden'a Tepki: Milli İradenin Hakim Olduğu Türkiye'ye Alışacaklar

Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas ve partisinin il idareciyleriyle şehirdeki bir sosyal tesiste toplantı gerçekleştirdi.

17.08.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 17.08.2020-16:26) AK Partili Turan'dan Biden'a Tepki: Milli İradenin Hakim Olduğu Türkiye'ye Alışacaklar

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bülent Turan, ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklamalarına tepki dile getirdi. Turan, 'Tahayyül ettikleri Türkiye'yi bulamayacaklar. Adi senaryoların artık bu topraklarda bir karşılığı yok. Sayın Erdoğan liderliğindeki dizayn edilemeyen, milli iradenin hakim olduğu Türkiye'ye alışacaklar.' ifadelerini kullandı.

 

Koronavirüs pandemisi, teşkilat, saha ve mensup faaliyetleriyle kongre hazırlık aşamalarının masaya yatırıldığı toplantıda açıklama yapan Turan, sahadaki en önemli  güçlerinin teşkilatları olduğunu dile getirdi.

Teşkilatlarının, ellerini her alanda kuvvetlendirdiğini ifade eden Turan, 'Teşkilatımız güçlü olduğu için sorunları aşıyoruz. Önümüzde 3 yıl seçim olmaması, genelde ve yereldeki uyumla sağlanan istikrar, Çanakkale'miz ve ülkemiz için önemli bir hizmet döneminin kapısını açmıştır. Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz teşkilatlarımızın yenilenmesi, il ve ilçe yönetimlerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız arasındaki güçlü koordinasyonla Çanakkale'mizi her alanda daha da büyütmek için gayret edeceğiz.' diye konuştu.

Turan, toplantının akabinden gazetecilerin, Joe Biden'ın açıklamalarıyla alakalı sorularını cevapladı.

Bu gibi açıklamaların daima yapıldığını, Biden'ın da beyanatlarıyla oldukça net neticeler ortaya koyduğunun altını çizen Turan, şu ifadeleri kullandı:

'Joe Biden'ın küstah konuşmasıyla ilgili açıklamamızı yaptık. Tahayyül ettikleri Türkiye'yi bulamayacaklar. Adi senaryoların artık bu topraklarda bir karşılığı yok. Sayın Erdoğan liderliğindeki dizayn edilemeyen, milli iradenin hakim olduğu Türkiye'ye alışacaklar. Ancak ana muhalefet lideri Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Biden'ın söz konusu muhalefetle iş birliği önerisine tepki göstermek yerine Sayın Cumhurbaşkanımızı, Dışişleri Bakanımızı ve İletişim Başkanımızı hedef alması kendisi adına tam bir acizlik. 'Atatürk'ün partisiyiz' diye ortada gezen Sayın Kılıçdaroğlu'na yakışan; skandal açıklamaların sahibi Joe Biden'e tepki göstermesi, 'Biz sizin piyonunuz değiliz' demesiydi. Açıklamasında Joe Biden'ın adını anmayan Kılıçdaroğlu, partisinin kurultayında 'İlk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız' demişti. Sayın Kılıçdaroğlu'nun 'dostlarımız' dedikleri ifşa olmaya başladı. Aslında CHP Genel Başkanının kasetle değişmesi, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi, Gezi Parkı olayları gibi süreçlerin hepsi bize nasıl bir tezgah olduğunu da gösteriyor. Görüyoruz ki kimler kimlerle beraber.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal