AK Partili Turan: İnce'nin Başlattığı Hareket Kılıçdaroğlu'nun Tek Adamlığının Bir Sonucudur

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İnce üzerinden Kılçdaroğlu'nu eleştirerek ' Muharrem İnce'nin başlattığı hareket, aslında Sayın Kılıçdaroğlu'nun parti içindeki tek adamlığının ve muhalif seslere tahammülsüzlüğünün bir sonucudur.' ifadelerini kullandı.

05.09.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-17:18) AK Partili Turan: İnce'nin Başlattığı Hareket Kılıçdaroğlu'nun Tek Adamlığının Bir Sonucudur
Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde balık üretim çiftliklerinde inceleme yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Muharrem İnce üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri yaparak, 'Muharrem İnce'nin başlattığı hareket, aslında Sayın Kılıçdaroğlu'nun parti içindeki tek adamlığının ve muhalif seslere tahammülsüzlüğünün bir sonucudur. Bu hareket, 10 yıldır bir tek seçim kazanamadan genel başkan koltuğunda oturan Kılıçdaroğluna ve kodlarından uzaklaşan CHPye bir tepkidir' ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki ilçesi Kemiklialan bölgesinde levrek ve çipura üreten balık üretim çiftlikleri ve midye üretim işletmelerini ziyaret gerçekleştirerek, kuluçkahanelerde incelemeler yaptı.

Turan, incelemelerin akabinden Muharrem İncenin başlattığı Memleket Hareketi ile ilgili söz ederken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

'İNCE'NİN BAŞLATTIĞI HAREKET, KILIÇDAROĞLU'NUN PARTİ İÇİNDEKİ TEK ADAMLIĞININ VE MUHALİF SESLERE TAHMMÜLSÜZLÜĞÜNÜN SONUCUDUR'

'Muharrem İnce'nin başlattığı hareket, aslında Sayın Kılıçdaroğlu'nun parti içindeki tek adamlığının ve muhalif seslere tahammülsüzlüğünün bir sonucudur.

Bu hareket, 10 yıldır bir tek seçim kazanamadan genel başkan koltuğunda oturan Kılıçdaroğlu'na ve kodlarından uzaklaşan CHP’ye bir tepkidir. CHP kurultayında da bu tablo net bir biçimde görüldü. Dolayısıyla tamamen CHP'nin meselesidir.

'AK PARTİ OLARAK İŞİMİZE BAKIYORUZ'

İktidar partileri, ittifaklar dünyanın her tarafında bu tarz süreçler yaşayabilir fakat muhalefetteyken bölünmek CHP yönetiminin içine düştüğü biçare hali gösteriyor. Bu hareketin sonunun nereye varacağını en çok Kılıçdaroğlu merak ediyordur.

Biz AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak işimize bakıyoruz.'
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal