AK Partili Turan: Atatürk CHP'de Kongreye Girse Kazanamaz

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Çanakkale'de yaptığı konuşmada CHP'ye yüklendi. Turan, "İddia ediyorum Atatürk hayatta olsa CHP'de kongreye girse kazanamaz. Bu parti Atatürk'ün partisi değil" dedi.

15.06.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 15.06.2018-17:50)

CHP'yi eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Arkadaşlar bu parti CHP'nin partisi değil. Mustafa Kemal'in partisi bu olamaz. Atatürk yaşıyor olsa CHP'de kongreye girse kazanamaz" dedi.

Partisinin Çanakkale İl Başkanlığı'nca Çanakkale Öğretmenevi bahçesinde yapılan bayramlaşma programında açıklamalar yapan Turan, 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin gerçekleştirileceğini anımsatarak, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi.

CHP'yi eleştiren Turan, "Eski senelerde Atatürk'ün partisi, hala Atatürk'ün partisi iken Anıtkabir'den kampanya başlardı. Şimdi Edirne'de Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden kampanya başlatıyor. Yazıklar olsun" dedi ve şöyle konuştu:

"ATATÜRK HAYATTA OLSA CHP'DE KONGREYE GİRSE KAZANAMAZ"

"90 senelik Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinin geldiği nokta, Selahattin Demirtaş kardeşten başka bir şey değil. 3 gün önce bir grup başkanvekili görmüşsünüzdür, 'Biz ikinci tura kalacağız. Kaldığımız vakit Selahattin Demirtaş'a da başkan yardımcılığı teklifi yapacağız' dedi. Kim dedi; Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi dedi. Çanakkaleliler, tekrar ediyorum; aklınızı başınıza devşirin. Bu CHP, senelerce oy attığınız Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi falan değil. Açık konuşuyorum; Mustafa Kemal Atatürk yaşıyor olsa, Afrin operasyonunun yanında mı olurdu? 'Afrin'de ne işin var?' diyenlerin mi tarafında olurdu? Fırat Kalkanı'nın tarafında mı olurdu? 'Boyundan büyük işe kalkma' diyenin mi tarafında olurdu? Arkadaşlar bu parti CHP'nin partisi değil. Mustafa Kemal'in partisi bu olamaz. Atatürk yaşıyor olsa CHP'de kongreye girse kazanamaz. Bu parti CHP değil. Atatürk'ün kurduğu parti değil."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal