AK Partili Tevfik Göksu'dan İBB'nin Araç Sergisine Sert Tepki

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun Yenikapı'da sergilediği araçlarla alakalı, "Seçim kampanyası döneminde 1717 adet makam aracından söz etmişti. Galiba makam aracı bulamayınca şimdi de sahadaki hizmet araçlarını getirtmeye karar vermiş" dedi.

05.09.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-16:10) AK Partili Tevfik Göksu'dan İBB'nin Araç Sergisine Sert Tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi vaatlerinden bir tanesi olan 'gereksiz yere kiralanan araçlara yönelik sergi', Yenikapı'da başladı. Söz hususu sergiye AK Parti'den ilk tepki, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan geldi.

Sabah'a açıklamalar yapan Göksu, "Hatırlarsanız seçim kampanyası döneminde 1717 adet makam aracından söz etmişti. Galiba makam aracı olmayınca şimdi de sahadaki hizmet araçlarını getirtmeye karar vermiş" dedi.

"Bunların hepsi arazide kullanılan hizmet araçları" diyen Göksu, şöyle devam etti:

"HER BİRİME 'SEN ŞU KADAR ARAÇ GÖNDERECEKSİN' DENİLMİŞ"

Edindiğim bilgilere göre her birimde sen 3 araç yollayacaksın diye emir verilmiş. Evde bakım, sosyal hizmet dahil arazideki araçları toplamışlar. Salı gününe dek da sürecekmiş. Şu andaki durum şu ortaya attıkları iddiaları kanıtlamaya uğraşıyorlar.

KARA PROPAGANDA İÇİN İSTANBUL'DA HAYATI DURDURDULAR

Bu hırsla İstanbul'da hayatı durdurmuş haldeler. Bu kara propagandayı yapabilmek için hayatı, hizmeti durdurmuş haldeler. Evde sağlıkta örneğin hizmet bekleyen hastalar, İstanbul halkı şuan bu şov uğruna, evinde bakım hizmetinden mahrum kalmışdurumda.

BUGÜN EVDE BAKIM BEKLEYEN HASTA YENİKAPI'YA BAKSIN

Çocuğu hastaneye götürülemeyen anne bugün niçin gidemiyor diye merak ediyorsa Yenikapı'ya baksın. Araçlar şuan sayın Başkanın fanzatisine hizmet veriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal