AK Partili Serik Belediye Başkanının Evine Ateş Açıldı

Antalya'da, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından, gece saatlerinde, Serik Belediye Başkanı AK Partili Enver Aputkan'ın evine pompalı tüfekle ateş edildi.

06.09.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-15:38) AK Partili Serik Belediye Başkanının Evine Ateş Açıldı

Antalya'da, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından, gece saatlerinde, Serik Belediye Başkanı AK Partili Enver Aputkan'ın evine pompalı tüfekle ateş etti.

Olay, saat 01.00 sularında, Serik ilçesi Yukarı Kocayatak Mahallesi'nde oldu. Kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından, araçtan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın evine, pompalı tüfekle 11 el ateş edildi. Saldırı esnasında evde olan Belediye Başkanı Aputkan ve ailesi, olaydan yara almadan kurtuldu. Aputkan'ın haber vermesi ardından olay yerine jandarma birimleri gönderildi. Yapılan incelemede Başkan Aputkan'ın evinin dış kapısı ve 2 odanın kapı ve pencerelerinde 72 saçma deliği belirlendi.

Belediye Başkanı Enver Aputkan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Saat 01.10 sularında saldırı oldu. Beyaz bir araçtan ateş edildi. Kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum. Kimseyle şahsi bir husumetim bulunmuyor. Bu hususta güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Yapanlar mutlaka meydana çıkacaktır. Ne amaçla yaptıkları da meydana çıkacaktır. İnşallah böyle bir olay bir daha olmaz. Yaşanmaması gereken, üzücü bir olay" dedi.

Jandarma, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal