AK Partili Eski Milletvekili'nden Net Açıklama: Hainsiniz

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Mehmet Metiner, parti kuracağı iddia edilen Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a sert çıktı. Metiner, "Liderinize ağız dolusu öfke kusup eski partinize kaybettirmek için uğraşıyorsanız hainsiniz" dedi.

28.02.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-13:47) AK Partili Eski Milletvekili'nden Net Açıklama: Hainsiniz

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Mehmet Metiner, yerel seçim ardından Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan tarafından yeni parti kurulacağı iddiasını güçlendirdi.

Yazısında "Parti mi kuracaksınız başka bir şey mi yapacaksınız, ne yaparsanız yapın fakat artık mertçe yapın" sözlerini kullanan Metiner, şöyle söyledi: "Liderinize ağız dolusu öfke kusup eski partinize kaybettirmek için uğraşıyorsanız hainsiniz."

İşte Metiner'in yazısındaki ilgili bölüm;

Bir partiden ayrılmak hainlik değildir. Ayrılıp bir başka parti kurmak da... Fakat sırf elinizdeki makamlar alındığı için ya da yeni makamlar verilmediği için gidiyorsanız, yetmezmiş gibi liderinize ağız dolusu öfke kusup eski partinize kaybettirmek için çalışıyorsanız hainsiniz. Evet, hainliktir bu.

"BU YAPTIĞINIZA TASTAMAM HAİNLİK DENİR"

Sırf kendi egonuzu tatmin etmek ya da eski liderinize/partinize kaybettirmek için düne dek idealleriniz/değerleriniz için suçladığınız bir başka partiye geçiyorsanız, sözgelimi CHP'ye geçiyorsanız, o partinin saflarında öfkenizi ve egonuzu bir kusmuk gibi saçıyorsanız bu yaptığınıza bütünüyle hainlik denir. En başta kendi ideallerinize ihanet denir bunun adına. Tek kutsalı makam-mevki olanlara hain demek dahi bir payedir ya neyse...

Şimdi birileri kalkıp utanmadan böyle söylediğimiz için bize şarlıyor, "Ne yani" diyorlar. "AK Parti'den ayrılan herkes hain midir? AK Parti'den ayrılıp kendi partilerini kurmak isteyen herkes hain midir?"

"İHANETİN ÖLÇÜSÜ HER YERDE AYNIDIR"

AK Parti'den giden herkes ihanet içerisindedir diyen yok. AK Parti'ye küsen herkes haindir diyen de yok. AK Parti'yi beğenmeyip yeni bir parti kurmaya uğraşanlara sırf bu sebeple ihanetçi damgasını vuran da yok. Ne peki? Dediklerimiz ortada. Koyduğumuz ölçü besbelli. İhanetin ölçüsü her tarafta aynıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal