AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Görevden Alındı

AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı. Yılmaz, Twitter üzerinden Numan Kurtulmuş'a çok sert eleştirilerde bulunmuştu.

14.09.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-09:41) AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Görevden Alındı

AK Partili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı.

Yılmaz, akşam saatlerinde twitter üstünden Numan Kurtulmuş'u çok sert bir dille eleştirmişti.

"EN GİZLİ VE SİNSİ KENDİ ÇIKTI"

Yılmaz Twitter sayfasından şunları paylaşmıştı:

"Birileri sözlerini unutmuş gibi fakat biz unutmadık, unutmayacağız! Firavunlaşmadık, karunlaşmadık, kibre düşmedik. Dilimizin Ali dediğine, kalbimiz Muaviye demedi...

'Aramızda gizli ve sinsi AKP'liler olabilir' demişti. Seneler sonra haklı olduğu meydana çıktı.Geldiği yere bakılırsa. En gizli ve sinsi kendi çıktı."

PROTOKOL KAVGASI DAMGA VURMUŞTU

Bu tweetlerin sonrasında sosyal medyada da tartışma olurken, Yılmaz da tartışmalara konu olan tweetlerini sildi. Ordu'da, 23 Temmuz 2017'de Aybastı Perşembe Yayla Şenliği'nde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokol tribününde tartışma çıktı. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın ortasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay sebebiyle küskünlük olduğu iddia edilmişti. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğü'nden merkeze gitmiş, sonrasında da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'na verilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal